Projecció "To end a war" i col·loqui amb el director Marc Silver

Projecció "To end a war" i col·loqui amb el director Marc Silver

Dijous 14 de desembre a les 19.00h. en el marc del Cicle de Cinema per la Pau i els Drets Humans, es projectarà als cinemes Girona (c. de Girona 175), el documental To end a war. A l'acte comptarem amb la presència del director de la pel·lícula Marc Silver. L'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament.

El documental narra els esdeveniments previs a la signatura dels Acords de Pau a Colòmbia, i permet al públic, ser testimoni en primera persona dels esdeveniments històrics més significatius de la història recent de Colòmbia. Aquí podeu veure el tràiler.

 

 

Marc Silver és un cineasta i director de fotografia anglès premiat al Sundance Film Festival, el festival de cinema independent més important, i és també l'autor de pel·lícules com Qui és Dayani Cristal? (2013) i 3 1/2 minuts i 10 bales (2015). El proper dijous 14 serà a la projecció del documental a Barcelona per participar al posterior col·loqui.

El Cicle de Cinema per la Pau i els Drets Humans és una iniciativa de l'Institut Català Internacional per la Pau i la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia.